Puheenjohtajan palsta

Ystävällisin terveisin
Arja Korolainen

 

Hei!

Kajaanin Kuvataiteilijat ry kiittää jäseniä 2019 vuodesta.  Vuosi on ollut tapahtumarikas näyttelyineen ja myyntitapahtumin.

Kuivaneulakurssi 2.-3.3.2019 Pertti Ohtosen taidegallerian tiloissa johon osallistui 4 henkilöä. Saimme hyvää oppia ja useampi työ tuli tehtyä.

Runoviikon aikaan 1.-7.7.2019 Taidemyyntitapahtuma entisen Leppäkertun tiloissa, Kauppakatu 26. Tapahtuma sai kiitosta turisteilta ja paikkakuntalaisilta.

Pieni näyttely Otos 12.-18.8.2019 S-marketin liikehuoneistossa Kauppakatu 30. Näyttelyyn osallistui Ulla Rissanen, Auvo Koskinen, Janette Leino, Tiina Heikkinen, Arja Korolainen, Maija Vanhatapio ja Paula Lackman-Korhonen. Saimme näyttelystä hyvät palautteet.

Vuosinäyttelyn Sammon siivet pidimme Juminkeossa Kuhmossa 10.10.-27.12.2019. näyttelyyn osallisui 23 kuvataiteilijaa. Näyttelyyn osallistuivat Aino Nissinen, Annamaari Hyttinen, Tiina Heikkinen, Arja Korolainen. Liisa Kälkäinen, Pertti Ohtonen, Paula Lackman-Korhonen, Jukka Nissinen, Ritva Immonen, Ulla Rissanen, Auvo Koskinen, Maija Vanhatapio, Maija Penna, Marita Kaakinen, Janette Leino, Maija Kantanen, Heidi Kuvaja, Merja Kinnunen, Seija Hirvelä, Satu  Hirvelä, Maaria Leinonen, Helena Föhr ja Orvokki Haataja. Vaikka näyttelyn aihe oli monelle vaikea, niin osallistujat olivat saaneet aikaan hienoja töitä Töitä saimme enintään viedä 2 kpl ja jurytyksen suoritti Juminkeko. Juminkeon henkilölle kiitos näyttelyn järjestelystä ja rispustuksesta. Näyttely venyi 2020 alkuvuodelle. Avajasia vietimmet 10.10.2019, johon menimme pienoisbussilla ja mennessä kävimme Kaisan Leipomossa kahvilla. Porukkaa avajaisiin tuli runsain määrin ja musiikista vastasi Sulo Nissinen ja Annamaari Leinonen. Olimme tyytyväisiä näyttelyymme ja lähdimme suupielet hymyssä kotia kohti.

Jouluinen Taidemyyntitapahtuma 30.11.-1.12.2019 entisen Leppäkertun tiloissa, Kauppakatu 26. Tapahtuma oli monelle pettymys, kun huomasimme ajankohdan olevan väärän. Tämäkin oli opetus meillle. Hienointa oli tutuustua paremmin jäseniimme. 

Jäsenissämme on ammattitaiteilijoita ja harrastajia, yhteensä n. 60. Useammat jäsenet ovat pitäneet näyttelyjä Kainuussa ja Kainuun ulkopuolella.

Jäseniä kannustetaan hakemaan SKJL:n valtakunnallisiin näyttelyihin

Sihteerimme Paula Lackman-Korhonen on perustanut fb sivut Kajaanin Kuvataiteilijat ry:lle, johon on jäsenillä mahdollisuus mainostaa töitään ja näyttelyjä.

Kokoustilojen puuttuessa olemme saaneet käyttää Kainuun Aallon tiloja, kiitos heille!

Vuosittaisten näyttelyjen järjestämiseen olemme joutuneet etsimään tiloja Kainuusta tai Kainuun ulkopuolelta.

Pyydämme, että Kajaanin kaupunki järjestää meille näyttelytiloja tai tilan.  Mielellämme järjestämme näyttelyjä Kajaanilaisten nähtäväksi, koska jäsenissämme on lahjakkaita kuvataiteilijoita.

On ollut ilo ja kunnia olla näin virkeän ja taidokkaan porukan puheenjohtajana ja innolla on järjestellyt teidän kanssanne tapahtumia.

Onnea ja menestystä taiteen parissa vuodelle 2020

Arja Korolainen

puheenjohtaja

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.11 | 20:48

Hei!

Nimi ei ole minulle tuttu. Soita Paavo Makkoselle, jos hän muistaa
Risto Kiven.

...
03.11 | 09:45

Hei!
Risto Kivi on lasteni isoisä.
Onkohan teillä jotain muistoja tai töitä hänen elämästään.?

Ritva Kivi

...
24.05 | 10:55

Moi!
Kesäkarkelot järjestetään Kontiomäellä 9 - 10. 6.2018. Monipuolinen tapahtuma tarjoaa näyttelytilaa käyttöön. 1934 VR:n rakentaman talon sisätiloissa .

...
03.12 | 12:22

Kuka sinulla on mallina tässä ? Hieno ! Terv. Ritvs

...
Tykkäät tästä sivusta